Hvis du klikker dig videre, kan der forekomme salgsfremmende budskaber.
Produkterne kan indeholde nikotin.

For at handle her, skal du bekræfte, at du er over 18 år.

Nej
Ny KICK MAX - K-POWER BANK ETUI

KICK MAX - K-POWER BANK ETUI

2792

K-Power bank er et smart etui, der fungere som en power bank med 2500 mAh. Den kan både oplade din Kick Max eller et andet elektronisk apparat.

OBS! KICK MAX - K-Power kan kun oplade KICK MAX inde i etuiet. Denne funktion fungere ikke med den ældre version, KICK MTL.

KICK MAX e-cigaret og KICK MAX Pod medfølger ikke til K-Power!

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

279,00 DKK

inkl. moms

KICK MAX - K-POWER BANK ETUI

K-Power bank er en power bank med 2500 mAh, som også fungere som et etui til Kick Max. Det gør denne K-Power, rigtig smart at have med sig på tur, arbejde eller bare på farten, da man kan oplade sin Kick Max ca. 6 gange på en opladning af K-power. Den har plads til 1 stk. Kick Max og 1 stk. pod. 

Ved at åbne toppen af K-Power, kan ens Kick Max sættes i og begynde at oplade. Hvis man har glemt at oplade sin Kick Max, kan man med den smarte passthrough funktion, dampe imens den sidder i K-Power. At der er plads til en ekstra pod gør, at man heller ikke skal bekymre sig, om at podden brænder af og man står uden en reserve, indtil man kommer hjem eller forbi den nærmeste forhandler. I bunden på den ene side af power banken, sidder der nogle små lysdioder. De indikerer hvor meget strøm der er på K-Power. I bunden af K-Power er der en USB-C indgang, som bruges til at oplade den. Med USB-C får man en hurtig opladning, uden at skulle tænke på hvilken A/C adapter der bruges. Ved siden af USB-C indgangen sidder der en alm. USB-indgang, som opalder med 1A. Denne kan bruges til at oplade andre elektroniske apparater, så som e-cigaretter, mobiltelefon, headset og meget mere. Ved siden af disse to USB indgange sidder en lille power knap, som tænder og slukker for power banken. Ved hjælp af den nyeste QI wireless teknologi, kan man både oplade K-Power og den kan oplade elektronik, som kan bruge trådløs opladning. Den trådløse opladning kan findes på forsiden af K-power (samme side om lysdioderne). Her er et "lyn" ikon. Læg blot fx din mobiltelefon oven på denne side, for at oplade trådløst. Man kan desuden oplade flere ting på en gang, fx kan man sætte sin Kick Max i power banken og samtidig bruge den trådløse opladning.

Med en størrelse på 131 mm. i højden, 59 mm. i længden og 18 mm. bred. Er K-Power er ikke større end en de fleste smartphones, hvilket gør den let at have med sig på farten. Samtidig med den kompakte størrelse, vejer den kun 115 gram (uden Kick Max og pod). 

Sættet indeholder:

1 stk. KICK MAX - K-Power bank etui 

1 stk. USB-C kabel

1 stk. Brugermanual 

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her