For at handle her, skal du bekræfte, at du er over 18 år.

Hvis du klikker dig videre, kan der forekomme salgsfremmende budskaber og billeder

Dampexperten er en veletableret virksomhed som satser på online-salg af Elektroniske Cigaretter og tilbehør til konkurrencedygtige priser, god kundeservice og hurtig levering. Vi har siden 2013 hjulpet mange tusinde kunder i det meste af skandinavien med at kvitte cigaretterne, og ser det som vores fornemste opgave at være din foretrukne leverandør af alt indenfor e-cigaretter hvor nøgle ordene er - Altid originale kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser samt hurtig og god service, med dag til dag levering.

Undertegnede er selv Damper siden 2012, og har kun haft positive oplevelser med overgangen fra alm. cigaretter til E-cigaretter og har lige siden ikke rørt eller haft lyst til at ryge rigtige cigaretter, dette har medført så mange positive gevinster såsom, bedre helbred, ingen hoste og medre lugte og smagssans, og dette ønsker vi at dele med andre, der ønsker at kvitte cigaretterne

Har over 20 års erfaring i Detailbranchen med alt fra indkøb til salg, hvor Kvalitet, Kundeservice og gode priser, altid har været prioriteret højt, så jeg vil gøre mit til, at du får en så positiv oplevelse ved at handle hos Dampexperten.dk som overhovedet muligt.

Mvh.

Martin Suaning Christensen

 

 


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her