Hvis du klikker dig videre, kan der forekomme salgsfremmende budskaber.
Produkterne kan indeholde nikotin.

For at handle her, skal du bekræfte, at du er over 18 år.

Nej

Du accepterer nedenstående, når du handler hos dampexperten.dk

Kunder hos Dampexperten.dk

Alle er velkomne til at handle hos Dampexperten.dk - dog skal du være minimum 18 år.
For at kunne handle hos Dampexperten.dk er det en forudsætning, at du i forbindelse med et køb accepterer disse vilkår.
Når du markerer, at du accepterer vores betingelser, anses dette for at udgøre en aftale mellem dig og Dampexperten.dk, hvorefter begge parter er bundet af vilkårene.

Cookie og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hos Dampexperten tager vi fortrolighed dybt seriøst og vi har derfor interne arbejdsgange der sikre os, at vi værner om vores kunders privatliv. Når du handler hos Dampexperten accepterer du, at vi har mulighed for at benytte dine persondata i forbindelse med din ordre. Det betyder, at alle ansatte hos Dampexperten har adgang til at se dit navn, telefon nr og mail adresse. Dette benyttes fx hvis vi skal slå din ordre op eller hvis du har spørgsmål til din ordre og vi derfor skal ind i den. Derudover står dine oplysninger på din faktura, som benyttes på vores lager til at plukke varene.

Såfremt du har indtastet din mail adresse eller dit telefon nr. acceptere du, at du kan blive kontaktet af Dampexperten angående din ordre. på sms, email eller telefonisk,  Du kan altid kontakte Dampexperten.dk på info@dampexperten.dk for at få slettet dine data.

Når du benytter vores hjemmeside accepterer du vores persondatapolitik samt brugen af Cookies.

Den dataansvarlige hos Dampexperten.dk er Martin Suaning Christensen. Du kan kontakte Martin på info@dampexperten.dk

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Postnord & DAO er f.eks 2 af de tredjeparter vi benytter i forbindelse med din ordre. Dette er for at du kan spore din ordre, når den forlader Dampexperten.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@dampexperten.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Suaning Import 
CVR 34862982
Korntoften 52
7100 Vejle
Email: info@dampexperten.dk

Post til Sverige og Norge er Ikke forsikret, og er på eget ansvar, skal det forsikres, skal der rettes henvendelse inden ordreafgivelse.

Post to Sweden and Norway are not insured and is at own risk.
desired package insured must be contact before ordering takes place.)

1. Forbehold

Der tages forbehold for skrivefejl, forkerte priser samt for udgåede eller udsolgte varer og ændrede told- moms- og fragtsatser samt afgifter.

Hvis noget er trykt på emballage, i manualer eller lignende, som ikke er skrevet af dampexperten, gælder det ikke.

 

2. Lagring af kundeoplysninger og cookies

Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling, herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet.

 

Brug af cookies

Ifølge ny lov er det et krav, at en kunde på en hjemmeside er bekendt med hjemmesidens brug af cookies. Denne hjemmeside gør brug af cookies forskellige steder:

 

I indkøbskurven

Alle varer, som du lægger i indkøbskurven gemmes i en cookie på dit udstyr. På den måde kan du altid vende tilbage til vores side, og fortsætte dine indkøb.

 

Din konto

Når du logger ind på din konto, lægges login i en cookie.
Når du forlader hjemmesiden gemmes din login i en cookie. Det er derfor vigtigt, at du altid logger af din konto, før du forlader siden.

Alle data, der gemmes i en cookie, er kun for at kunne gøre din brug af hjemmesiden nemmere. Det er kun hjemmesiden, der læser indholdet af cookien, og således er der ikke mennesker, der kan læse eller udtrække data fra cookien.

 

3. Betaling

Du skal betale for varen med kreditkort via PayPal

Gebyret for brug af betalingskort betaler vi, så det skal du ikke selv betale.

du kan også betale varen ved bankoverførsel, varen fremsendes lige så snart vi har modtaget pengene.

 

4. Priser

Alle priser er enkeltstykspriser og angivet i danske kroner (DKK) inkl. 25 % moms.

 

5. Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostningerne dækker ekspedition, pakning og porto. Vi bruger som udgangspunkt Post Danmark.fragtomkostningerne vil hele tiden fremgå af indkøbskurven og oversigtssiden ved Kassen, se aktuelle priser under fragt og Levering på hjemmesiden.

  Fragt og levering

Alle forsendelser sker med Post Danmark eller DAO.  alle priser er inkl. 25% DKK Moms

Post til Sverige og Norge er Ikke forsikret, og er på eget ansvar, skal det forsikres, skal der rettes henvendelse inden ordreafgivelse.

Post to Sweden and Norway are not insured and is at own risk.
desired package insured must be contact before ordering takes place.

6. Leveringstider.
Med mindre andet er angivet, er forventet leveringstid indenfor 1-4 dage.

 

7. Fuld returret

Fortryder du dit køb, er du naturligvis velkommen til at sende varen retur til os inden for 14 dage, og vi tilbagebetaler det modtagne beløb.

 Du kan vælge at nægte modtagelsen. eller sende varen retur, vi modtager ikke forsendelser som sendes på modtagerens regning,

ved returnering skal du bruge Post Danmark, da vi kan spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelsen.

 Du skal sørge for at produkterne er i  samme stand som da du modtog dem, og i original emballage, varer der er plomberet må ikke være åbnet og plomberingen må ikke være brudt.
DETTE GÆLDER IKKE: Dampvæske, aroma, base, filtre med væske og lignende vare. der er omflasket og produceret specifikt, da vi ikke sælger produkter der kan være åbnet, Disse tages IKKE retur.

Husk at medsende fakturaen eller dit ordrenummer i pakken og gerne skrive på om du ønsker varen byttet eller pengene retur. 
Vedlæg venligst  det kontonummer hvorpå beløbet ønskes tilbagebetalt.
Eventuelle forsendelsesomkostninger forbundet med returnering af varen påhviler køber.

Kontakt  ALTID kundeservice inden returnering.

Dampvæske/Aroma fra Dampexperten.dk leveres specialtilpasset til kunden. Kunden accepterer, at Dampexperten.dk påbegynder fremstillingen straks betaling er registreret. Den almindelige fortrydelsesret i Forbrugeraftalelovens §12, stk. 1 stopper i medfør af samme lovs §12, stk. 2 således ved Dampexpertens.dk registrering af kundens betaling

Alle varer bedes sendes retur til:

Suaning Import v/M. Suaning

Korntoften 52

7100 Vejle

Danmark

 

8. Reklamationsret

Vi yder selvfølgelig købelovens 2 års reklamationsret. Dette omfatter fabrikations og/eller materialefejl der konstateres ved varens normalt beregnede anvendelse.
Du kan reklamere over udstyr, der har fejl eller mangler, som var tilstede, da udstyret blev købt. 
Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen

Du skal angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

 

Bemærk at levetiden på elektroniske cigaretter samt tilbehør kan have en begrænset holdbarheds- / brugsperiode, selv under normalt brug og at denne periode kan forkortes ved kraftig eller forkert brug. Den faktiske holdbarhedstid vil typisk være mindre end reklamationsperioden. Ligeledes har udskiftbare reservedele som batterier, forstøverne (atomizeren) og clearomizerne, en begrænset holdbarheds- eller brugs periode.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. 
Ved fejl og mangler eller evt. udeblevne leverancer, bedes du rette henvendelse til os hurtigst muligt.

 

Vi yder 30 dages reklamation på batterier, fra modtagelsesdatoen. Vi har ingen mulighed for at se hvordan batteriet er blevet brugt - hvor ofte det er blevet opladet - hvor dødt det er kørt mellem opladningerne, manglende rengøring og væske i batteriet osv. Derfor 30 dages reklamation ved fabrikationsfejl.

 

Der ydes INGEN garanti på clearomizers/væskebeholdere. Kun hvis de er defekte ved modtagelsen. dette skal indberettes inden for rimelig tid (24-48timer) en clearomizer anses ikke for defekt hvis den slubrer eller piver når man suger i den, eller hvis dampmængden ikke er tilfredstillende.

 

Reklamationer skal altid ske ved henvendelse til info@dampexperten.dk husk ordre/fakturanummer 


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her